Datakortet modul 1 – 7

Kurs hos google om teknologi og fremtid. Datakortet er anbefalt for å følge med teknologiske utviklingen i verden.Kurs om viktigheten av teknologi og fremtid hos
GOOGLE Norges hovedkvarter i Oslo.

Så raskt som teknologien vokser, og tar over flere og flere av arbeidsoppgavene i de fleste arbeidsplassene skaper et ekstremt stort behov for grunnleggende data ferdigheter. Ethvert selskap har nesten satt krav om å ha det grunnleggende datakurset på plass før man i det hele tatt søker på stillingen. Dette kurset heter datakortet. Ønsker du å dokumentere at du har dette kurset og er klar for å bidra i den teknologiske utviklingen?

Datakortet oppnår man ved å gjennomføre tester og derigjennom blir man kvalifisert som bruker på de vanligste kontorapplikasjonene som er Microsoft Pakken. Etter å ha gjennomført kurset vil du kunne ta større roller og ansvar på arbeidsplassen din, og du får også mulighet til å utvikle deg selv både personlig og på profesjonell plan.

Vi ønsker deg velkommen til datakort kurset og håper at du er klar for å tilegne deg grunnleggende datakunnskaper.

Mål med datakurset:

Deltakeren skal kvalifiseres for syv moduler som inngår i Datakortet og etter avsluttet kurs skal du kunne jobbe både smartere og mer effektivt.

Krav til forkunnskaper: Et grunnleggende datakurs eller noe erfaring med data fra før er ikke nødvendig.

I Datakort kurset “Datakortet Modul 1-6” vil du lære om:

Modul 1 – Grunnleggende IT-forståelse: I dette datakort modulet vil du lære om det helt grunnleggende som hvordan datamaskinen er bygd opp, komponentene, ytelse, hva man bør se etter ved kjøp av ny data o.l

Modul 1 – Microsoft Windows 10: I dette datakort modulet vil du lære om en av de mest brukte operativsystemene i verden. Det vil bli gjennomgått enhver ting i dette operativsystemet, så etter endt modul vil du ha kunnskap om hvor og hvordan alt fungerer.

Modul 2 – Microsoft Word: I dette datakort modulet vil du lære om det mest brukte skriveprogrammet i verden, nemlig WORD. Det vil bli gjennomgått enhver ting i dette programmet og etter endt modul vil du kunne jobbe mer effektivt og smartere.

Modul 3 – Microsoft Excel: I dette datakort modulet vil du lære om det mest brukte tallprogrammet i verden, nemlig EXCEL. Det vil bli gjennomgått enhver ting i dette programmet og etter endt modul vil du kunne jobbe mer effektivt og smartere.

Modul 4 – Microsoft PowerPoint: I dette datakort modulet vil du lære om det mest brukte presentasjonsprogrammet i verden, nemlig POWERPOINT. Det vil bli gjennomgått enhver ting i dette programmet og etter endt modul vil du kunne jobbe mer effektivt og smartere.

Modul 5 – Microsoft Outlook: I dette datakort modulet vil du lære om det mest brukte e-post programmet i verden, nemlig OUTLOOK. Det vil bli gjennomgått enhver ting i dette programmet og etter endt modul vil du kunne jobbe mer effektivt og smartere.

Modul 6 – Microsoft Access: Dette modulet er valgfri, dvs. at du ikke må ta det, da dette programmet kun blir brukt i spesifikke arbeidsplasser og stillinger, men om du har behov for det, så informer din kursholder om det, og det vil bli gitt en innføring i database programmet.

Gjennomføring: Gjennomføres på Internett, interaktivt. Datakurset inneholder tekst, bilder, videofremvisninger, små tester og en mengde oppgaver. Enkelt og fleksibelt.

Test: Etter hver modul kan du velge å gå opp til en test i Datakortet (Dette er ikke en en obligatorisk test som inngår i kurset.)

Kurstype: Oppmøte (fysisk)

Krav til deltaker:
• Må ha en datamaskin tilstede under datakort kurset.
• Må ha Microsoft Pakken

LAST NED FAGPLAN utgitt av “ECDL NORWAY” FOR DATAKORTET HER: Datakortet Modul Fagplan

FAST LAVPRIS PER MODUL: 1 500,-

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud nå til deg selv eller dine ansatte: