KURS 1: WordPress Grunnkurs
Lær å lage nettside/Nettbutikk

Er du opptatt av nettsider, design, og har et stort ønske om å lage din egen nettbutikk kanskje? men du vet ikke hvor du skal starte eller hvordan du skal få utviklet det på den beste måten. Da er dette kurset perfekt for deg! Du vil lære å lage nettsider med WordPress som er verdens mest brukte open source plattform for å lage alt fra enkle nettsider til avanserte nettbutikker for større bedrifter. Du vil lære hvordan dette programmet fungerer, hvordan du kan endre på ting, personalisere det, koble nettsiden til sosiale medier og ikke minst søkemotoroptimalisering av nettsiden slik at du får økning i antall besøkende/kunder. Du vil på dette kurset rett og slett lage din helt egne og personaliserte nettside/nettbutikk.

Litt om programmet: WordPress er en publiseringsløsning som gjør det enkelt for enhver å lage profesjonelle nettsider på en enkel måte. Det beste med det hele er at du ikke trenger å være en utvikler, alt er tilrettelagt at du som en ikke utvikler kan endre og styre som du selv ønsker helt selvstendig.

Du vil lære å:

Bli kjent med programmet
lage din egen nettside/nettbutikk på ditt eget domene
lage nettsider fra bunn eller ved å bygge på allerede eksisterende designmaler
Publisere nettsider og blogginnlegg
Legge inn bilder, dokumenter, lyd, video og mer…
Gjøre nettsiden din søkbar gjennom å søkemotoroptimalisere den
Bruke ferdiglagede plugins og widgets som f. eks: dele ting på sosiale medier, banner slider og mye mer, her kan du legge frem ønsker til kursholder
Redigere bilder i WordPress

Les mer om wordpress.

Du får:

2 hele arbeidsdager
12t med læring
Kunnskapsrike og engasjerte kursholdere
Vi garanterer at du har stort utbytte på kurset
Små grupper eller individuell læring etter ønske
Kursbevis og dokumentasjon
Gratis support etter endt kurs

FAST LAVPRIS: 6 990,-

Kontakt oss i dag for et uforpliktet tilbud og for mer info: