En liten beskjed fra vår grunnlegger Munib Mushtaq:


1909 – Ny Nettbutikk og SEO team på plass i Toronto.
Et tilbakeblikk fra Da vi ble invitert til hovedkvarteret
til Innovasjon Norge i Toronto, Canada.

Hei du, det gleder meg å se at du har tatt valget ved å “prøve” oss og stole på oss. Jeg vil at du skal vite at jeg setter ekstrem stor pris på at du har lyst til å høre mer fra oss.

Jeg og mitt team har full forståelse for at du kanskje fortsatt er litt usikker på om du vil samarbeide med oss eller ikke? Det hadde vi og jeg selv vært også. Vi hadde også vært skeptiske til å gi ansvaret for vår nye nettside (nye nettbutikk) og design til hvem som helst uten å vite noe særlig mer om de enn det som står på nettet.

Jeg håper du velger å kontakte oss ved å fylle ut skjemaet under og prøver å stole på oss som mange andre bedrifter har gjort, så vil jeg selv eller en av våre konsulenter kontakte deg/dere med detaljert informasjon og en løsningsplan helt gratis og uforpliktende, og liker du/dere hva vi legger fram, så tar vi et uforpliktende møte deretter. Og om vi ikke skal ende opp med å samarbeide, så håper jeg vi iallfall får tatt en god kopp kaffe og en læringsrik prat sammen.

VI GLEDER OSS TIL Å HØRE FRA DEG/DERE 😀