Et godt tips til deg som ønsker å jobbe effektivt i den digitale hverdagen, er å lære deg å beherske touch-metoden når du bruker PC-tastaturet.
Ønsker du å lære mer om bruk av touch metoden i dagens teknologiske samfunn? Vi tilbyr nybegynnerkurs innenfor tastaturbruk for de som ønsker å lære mer om eksempelvis:

– Tastaturbruk

Dette lærer du:

Touch Metoden: Du vil lære deg riktig fingerplassering, teknikker for å bruke riktig finger til riktige tastetrykk. Du vil få mulighet til å teste fingerplasseringene ved først å se på tastaturet, deretter vil du øve på å skrive mange forskjellige ting ved å bruke de forskjellige tastetrykkene uten å se på tastaturet. I dette kurset gjelder “øvelse gjør mester” prinsippet. Kursholder vil underveis rette opp og veilede slik at du etter endt kurs vil kunne skrive mer selvstendig og mye mer effektivt enn tidligere.
Tips og Triks: Kursholder vil gi veiledning og fortelle om nyttige lenker, tester og triks som du kan øve på etter endt kurs.

Du får:

Kunnskapsrike og engasjerte kursledere
Vi garanterer at du har stort utbytte på kurset
Individuell eller læring i små grupper
Kursdokumentasjon
Oppfølgingskurs om ønskelig

Krav til deltaker:
• Må ha en datamaskin tilstede under kurset.

Enten du ønsker å lære om Pc eller mac (Apples varianter) kan vi hjelpe deg med å forstå og bruke verktøyene i din maskin på en bedre måte. Enten du ønsker å bruke kunnskapene til privat bruk, eller i bedriftssammenheng vil våre datakurs være relevante for deg. I dette dagskurset går en gjennom alt grunnleggende du trenger å vite om tastaturbruk. Etter endt kurs får deltakeren kursbevis.

FAST LAVPRIS: 1990,-

Meld på deg selv eller dine ansatte Nå: